Media Galeri

Në foto: Reuters rikthen demonstratat e përgjakshme të ‘Black Lives Matter’

“Reuters” ka rikthyer në foto demonstratën e “Black Lives Matter” katër vite më parë, pasi një afro-amerikan, George Floyd, u vra brutalisht nga policia amerikane. Protestat mbërthyen të gjithë SHBA-në dhe jo vetëm.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë