Media Galeri

Ndërtohet Lego më e madhe në botë

Figura më e gjatë e Legos në botë është zbuluar në Legoland Windsor Resort, me krijuesit që thonë se ajo do të jetë ‘një ëndërr e fëmijëve”.

Duke qëndruar 30 metra e gjatë dhe me peshë mbi gjashtë tonë, figura e quajtur Roxie do të jetë e dukshme në të gjithë parkun.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë