Media Galeri

Kur gropa masive shfaqen nga askundi

Reuters ka bërë një përmbledhje fotografish ku duken gropa të mëdha, të shfaqura në mes të qyteteve nga askundi, duke rrezikuar jetë dhe duke dëmtuar infrastrukturën.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë