Media Galeri

Ku është gishti i princ Louis? Po këmba e William dhe Kate? Kartolina e Krishtlindjes së familjes mbretërore me fotoshop?

Princi William dhe Kate Middleton publikuan foton familjare për kartolinën e Krishtlindjes. Një foto bardhezi, një panoramë e një familjeje të lumtur e të qeshur pranë njëri-tjetrit. Mirëpo, duke e parë me një sy detajist, disa gjëra nuk shkojnë.

Komentuesit kanë vënë re se diçka nuk shkon te dora e Louis. Të voglit të familjes i mungon gishti. Mirëpo jo vetëm kaq. Të tjerë komentues kanë vënë re se këmba e majtë e Princit William dhe njëra nga këmbët e Kate Middleton mungojnë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë