Kosova

Ku është dhe ku nuk është Kosova anëtare?

Kosova më 12 maj ka aplikuar për anëtarësim në Këshillin e Evropës.

Deri tani ajo është bërë anëtare e disa organizatave ndërkombëtare, përfshirë edhe ato më të rëndësishme financiare.

Por anëtarësimi i saj është i bllokuar nga Serbia në disa drejtime.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë