Media Galeri

Kostumet kombëtare në Miss Universe 2023

Çfarë kanë të përbashkët fjalorët, avionët luftarakë dhe Garda Zvicerane? Të gjitha shërbyen si frymëzim për kostumet kombëtare të ekspozuara gjatë provave zyrtare të Miss Universe 2023.

84 vende janë të përfaqësuara në Miss Universe të këtij viti, i cili po zhvillohet në kryeqytetin e El Salvadorit, San Salvador. Midis atyre për herë të parë ka konkurente të martuara, pas një ndryshimi në kërkesat e përshtatshmërisë të miratuara këtë vit, dhe dy gra transgjinore, që përfaqësojnë Holandën dhe Portugalinë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë