Jete & Stil

Koha për minifunde

Tashmë kanë nisur ditët e ngrohta verore, ndërsa ju besoj që jeni gati t’i tregoni këmbët.

Ka ardhur koha për të preferuarat e çdo vajzë, minifundet.

Fillimisht duhet të tregoni kujdes me gjatësinë, nuk duhet t’ju shihen të pasmet, pastaj të gjeni qepjen e përshtatshme për formën tuaj trupore.

Duhet patur shumë kujdes kur vishni minifund, për të mos kaluar në vulgaritet.

Më poshtë keni disa kombinime të thjeshta si të visheni me minifund dhe të dukeni me mjaft stil dhe klas.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë