Ekonomi

Inflacioni i dhjetorit 1,8 %. Produktet që ndikuan në rritjen e çmimeve

Inflacioni për dhjetorin ka shënuar 1,8 %, ashtu si në të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Kurse krahasuar me muajin paraardhës inflacioni shënoi 1,1 %.
Rritjen e cmimeve për dhjetorin kanë vazhduar ta ndikojnë “Ushqimet dhe pije
joalkoolike”, “Qira, ujë, lëndë djegëse dhe energji”,“Pije alkoolike dhe duhan”, etj.

 

Më Shumë