Media Galeri

‘Imazhe nga ferri’: Brenda reaktorëve bërthamorë

Fotografi i “TheGuardian” Michael Collins pati shansin të shikonte nga afër reaktorët bërthamorë të Anglisë. Ai i përshkruan ato si të qeta, të bukura dhe ogurzeza.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë