Lajme

Huawei do të sfidojë Samsung dhe Apple

Huawei, kompania më e madhe e pajisjeve të telekomunikacioneve në botë, planifikon të lançojë televizionin e parë "5G" gjatë këtij viti.

Së pari, Huawei po përforcon qëllimin e saj për të dominuar epokën e 5G, shërbimet e super-telekomunikimit që janë duke u hedhur në treg. 5G TV do të jetë në gjendje të trajtojë përmbajtje të rënda të të dhënave, siç janë videot me cilësi shumë të lartë.

Së dyti, Huawei është duke sfiduar Samsung, Apple dhe gjigandët e tjerë elektronikë të konsumit të lartë. Përveç 5G TV, po planifikon gjithashtu të rrisë biznesin e kompjuterit personal. Pasi prezantoi laptopin e saj të parë deri në vitin 2017, ajo tani synon të jetë një nga 5 prodhuesit kryesorë të PC në botë për tre vjet.
"Gjatë vitit 2019, Huawei do të sjellë në rafte një televizor të pajtueshëm me rrjetet e reja 5G dhe me një përkufizim shumë të lartë: 8K më i larti që ekziston"’, theksuan burime pranë kompanisë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë