Art dhe Kulture

Gushti në Netflix

Netflix ka publikuar listën e filmave dhe serialeve që do i shtohen shërbimit transmetues, duke nisur nga 1 gushti. Lista përmban një shumësi titujsh të preferuar nga fansat;  Filma meLeonardo DiCaprio, Anne Hathaway, Hilary Swank dhe shumë të tjerë e po ashtu seriale të pëlqyer si The 100, The Good Place, etj. Qëndroni në linjë!

Lista e plotë

1 Gusht

Batman Begins

Chernobyl Diaries

Clerks

Constantine

Dreamcatcher

Edge of Fear

Eraser

Gran Torino

House of Deadly Secrets

Los tiempos de Pablo Escobar: Sezoni 1

Million Dollar Baby

No Reservations

Once in a Lifetime Sessions with Moby

Once in a Lifetime Sessions with Nile Rodgers

Once in a Lifetime Sessions with Noel Gallagher

Once in a Lifetime Sessions with TLC

P.S. I Love You

Secretariat

Silverado

Steel Magnolias

Stripes

Switched (Netflix Original)

The Aviator

The Golden Compass

The Informant!

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

The Princess Diaries 2: Royal Engagement

2 Gusht

Emelie

3 Gusht

Brij Mohan Amar Rahe (Film i Netflix)

Cocaine Coast (Origjinali i Netflix)

Dinotrux Supercharged: Sezoni 3 (Origjinal i Netflix)

I Am A Killer (Origjinal  i Netflix)

Like Father (Film i Netflix)

Marching Orders (Origjinal i Netflix)

4 Gusht

Flavors of Youth: Versioni Ndërkombëtar (Origjinal i Netflix)

Mr. Sunshine (Çdo të shtunë, Origjinal i Netflix)

On Children (Origjinal i Netflix)

5 Gusht

Paid in Full

9 Gusht

Perdida (Film i Netflix)

The Originals: Sezoni 5

10 Gusht

72 Dangerous Animals: Azia (Origjinal i Netflix)

Afflicted (Origjinal i Netflix)

All About the Washingtons (Origjinal i Netflix)

Demetri Martin: The Overthinker (Film i Netflix)

Insatiable (Origjinal i Netflix)

La Casa de las flores

La casa de las flores (Origjinal i Netflix)

Million Pound Menu (Origjinal i Netflix)

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (Film i Netflix)

The Package (Film i Netflix)

The Ponysitters Club (Origjinal i Netflix)

Voltron: Legendary Defender: Sezoni 7 (Origjinal i Netflix)

Zion (Origjinal i Netflix)

11 Gusht

No Country for Old Men

13 Gusht

Alexander: The Ultimate Cut

Splash and Bubbles: Season 2

The Nut Job

15 Gusht

Adventures in Public School

Hostiles

The 100: Sezoni  5

16 Gusht

Evan Almighty

Wish I Was Here

17 Gusht

Disenchantment (Origjinal i Netflix)

Magic for Humans (Origjinal i Netflix)

Pinky Malinky (Origjinal i Netflix)

Spirit Riding Free: Sezoni 6– (Origjinal i Netflix)

Stay Here– (Origjinal i Netflix)

The Motive ( Film i Netflix)

To All The Boys I’ve Loved Before (Origjinal i Netflix)

Ultraviolet (Origjinal i Netflix)

19 Gusht

The Investigator: A British Crime Story: Sezoni 2 (Origjinal i Netflix)

21 Gusht

Year One

23 Gusht

Deadwind (Origjinal i Netflix)

Follow This (Origjinal i Netflix)

Great News: Sezoni 1

24 Gusht

Ask the StoryBots: Sezoni 2 (Origjinal i Netflix)

Bert Kreischer: Secret Time (Origjinal i Netflix)

Ghoul (Origjinal i Netflix)

The After Party (Origjinal i Netflix)

The Innocents (Origjinal i Netflix)

Trolls: The Beat Goes On!: Sezoni 3 (Origjinal i Netflix)

Young & Hungry: Sezoni 5 (Origjinal i Netflix)

28 Gusht

The Good Place: Sezoni 2

29 Gusht

Inequality for All

31 Gusht

Inside the Criminal Mind (Origjinal i Netflix)

The Laws of Thermodynamics (Film  Netflix)

Ozark: Season 2 (Origjinal i Netflix)

Paradise PD (Origjinal i Netflix)

The Comedy Lineup: Part (Origjinal i Netflix)

Ultimate Beastmaster: Survival of the Fittest (Origjinal i Netflix)

Undercover Law (Origjinal i Netflix)


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë