Jete & Stil

Gërshetat, modeli i flokëve më cool

Gërshetat janë padyshim modeli i flokëve që çdo vajzë e bën thuajse çdo ditë, dhe ky model i ka rezistuar çdo sezoni

Gërshetat nuk janë thjesht një model flokësh që mamaja apo gjyshja na realizonte kur ishim të vogla.

Tashmë, “braid hairstyle”, apo modelet e flokëve me gërsheta është një trend i parezistueshëm në të gjithë botën.

Modeli gërshet është një nder modelet e flokëve i cili realizohet shumë shpejt dhe është  i përshtatshëm  me çdo lloj stili veshjesh.

Të thurësh flokët gërshet është një model model që nuk do shumë kohë  dhe mund të realizohen vetë, pa ndihmën e ndonjë stilisti flokësh.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë