Media Galeri

Fotot më të mira të 2023 sipas revistës TIME

TIME ka përzgjedhur fotografitë më të mira të vitit 2023. Edhe pse ne së bashku shohim mijëra fotografi çdo ditë, ka ende nga ato që na prekin dhe na mbajnë më gjatë./TIME


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë