Komunitet

Biçikleta Po! Por ç’po ndodh në Tiranë?

Rrugëve të kryeqytetit po u shtohen dita-ditës korsitë e biçikletave, diçka normale për një qytet mjaft të populluar që është i gjithi në lëvizje. Por ajo që shqetëson në këtë moment lidhet me konfuzionin që krijohet, sepse rrugët për automjetet ngushtohen dhe gjithmonë e më tepër ngushtohen edhe hapësirat për parkim. Problemi tjetër ka të bëjë me këmbësorët, të cilët janë të padisiplinuar me këtë lloj qarkullimi dhe shpesh i gjen pikërisht në korsitë e biçikletave. Këto të fundit në të shumtën e rasteve janë në anë të rrugës, por edhe në mes të dy rrugëve me sens të kundërt.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë