Ekspozite

Fotografia më e mirë e Motit

Rrufetë dhe tornadot ishin ndër fenomenet natyrore të fotografuara në 7,700 fotografi që konkuronin për çmimin e “Fotografia më e nirë e Motit të Vitit 2020.”

Këtu është një përzgjedhje e disa prej më të mirëve.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë