Media Galeri

Fotografi që dokumenton kostumet më domethënës të karnavaleve

Fotografi Jason Gardner udhëtoi për më shumë se 15 vjet duke dokumentuar traditat e karnavaleve në mbarë botën.

Libri i fundit i Gardner, “Ne Shpirtrat”, dokumenton maskat, kostumet dhe traditat e karnavaleve dhe mënyrën se si ato i lidhin pjesëmarrësit me paraardhësit dhe kulturat e tyre.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë