Komunitet

Foto dite – Një “kafe” në liqen

Liqeni i Pogradecit duket se është mpakur dhe sikur e ka humbur bukurinë e tij. Shtrati i paanë të shpërfaq përtharjen e ujit.
Kjo duket qartë në këtë foto të shkrepur në Tushemisht, ku disa të rinj kanë improvizuar një “lokal” në liqen.
Ata kanë vënë një tavolinë dhe karrige përqark në liqen, dhe duket se po shijojnë një moment ndryshe në këtë të shtunë tetori.

Liqeni i Pogradecit

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë