Komunitet

Festa e Kurban Bajramit në foto

Në Shqipëri u festua Kurban Bajrami dhe dita ka nisur me faljen e “namazit të sabahut” në disa sheshe të qyteteve shqiptare ku ishin mbledhur mijëra besimtarë. Ceremonia e nisur në 05:30, ka përfunduar pak pas orës 07:00. Në fjalën e tij, Myftiut të Tiranës, Ylli Gurra tha:

“Njerëzit besimtarë po pa bërë dallime janë një hap më përpara në raport me të drejtën, me djersën dhe respektimin e tjetrit sidomos nga armata shumë problematike e drejtësisë në këtë vend. Gjithsesi përmes jush uroj Kurban Bajramin. Ardhtë i bardhë me gjithë të mirat dhe me këtë çelikosjen e marrëdhënieve tona bashkëvllazërore fetare dhe kombëtare”.

Më poshtë ju propozojmë disa fotografi nga falja e namazit në Kavajë:

Më Shumë