Lajme

“Ëndrra amerikane”, Ambasada e SHBA uron dhe jep udhëzimet për fituesit

Ambasada e SHBA bashkë me urimin për fituesit e Lotarisë Amerikane ka publikuar edhe një njoftim udhëzues. Ambasada amerikane i ka bërë apel fituesve që të ndjekin udhëzimet e saj gjatë procesit të aplikimit për të mos u përballur me surpriza të pakëndeshme. Ambasa njofton se hapi i radhës nga fituesit është plotësimi online i formularit DS-260, për të cilin ka dhënë edhe linkun përkatës:

https://ceac.state.gov/iv/

Ambasada amerikane ka treguar gatishmëri për të ndihmuar të gjitha ata që do të kenë nevojë për informacione shtesë.

Me shpalljen e fituesve, 50 mijë aplikantë nga e gjithë bota kanë të drejtë të prekin “ëndrrën amerikane”.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë