Sociale

Emigranti egjiptian në Itali ofron fruta-perime falas për ata që kanë nevojë

“Dhjetë vite më parë më mirëpritët, tani dua t’ju them faleminderit! Do të shkojë gjithçka mirë”. Sameh Ayad është një i ri egjiptian, tregtar që jeton e punon në Itali. Në dynanin e tij në Canonica d’Adda, ka vendosur një karton që fton të gjithë që kanë nevojë të marrin fruta dhe perime falas, në shenjë mirënjohjeje dhe afrimiteti për komunitetin që e ka mirëpritur dhjetë vite më parë./corriere/

Dyqani i emigrantit egjiptian në Canonica d’Adda. Gazeta “Si”, 26 mars 2020

Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë