Drejtësia

Babai në burg pas denoncimit nga vajza për incest, 15-vjeçarja mohon akuzat. Edhe ekspertiza thotë të kundërtën

Gazeta Si - Ndërsa Gjykata e Durrësit ka lënë në burg sot Bledar Rakon, 48-vjeçarin e akuzuar nga e bija për incest, 15-vjeçarja ka deklaruar se këtë akuzë e ka bërë në pamaturi e sipër dhe se nuk ka pasur abuzim.

Sipas burimeve, bëhet me dije se nga akti i ekspertimit ka rezultuar se ndaj të miturës nuk ka pasur akt të marrëdhënieve seksuale.

Ndërkohë, avokati i 48-vjeçarit ka deklaruar se lidhur me kërkesën për urdhër-mbrojtje, edhe vajza edhe nëna e saj kanë deklaruar se nuk ndihen të kërcënuara.

"Gjykata nuk i jep urdhër mbrojtje vajzës dhe nënës. Në seancën për urdhër mbrojtje, ato i kërkuan falje Bledar Rakos dhe kërkuan që ai të lirohej nga burgu dhe nga akuzat", - deklaroi avokati i 48-vjeçarit.

"Babai më kishte marrë telefonin, ndaj e denoncova. Gënjeva se nuk më jepte telefonin babai", - ka thënë 15-vjeçarja.

Teksa seanca gjyqësore është mbajtur me dyer të mbyllura, mësohet se 48-vjeçari nuk ka pranuar të ketë kryer aktin për të cilin dyshohet dhe akuzohet.

Ka qenë e mitura ajo që ka kallëzuar në polici të atin e saj me akuzën e abuzimit seksual. Pas kallëzimit të të miturës, policiaa arrestoi menjëher Bledar Rakon, banues në Golem për veprën penale “marrëdhënie seksuale ose homeseksuale me të mitur”.


Copyright © Gazeta “Si”


Lajme të lidhura

Më Shumë