Media Galeri

Dronët dhurojnë spektakël në qiellin e Nju Jork

1000 drone ndriçuan qiellin e Nju Jork gjatë fundjavës. Në video, shihen dronët që formojnë imazhe të kafshëve të egra si jaguar dhe zogj, ndërsa shoqërohen edhe me mbishkrime të ndryshme.

Shfaqja, e cila u organizua nga organizata Avaaz, ka si qëllim të ndërgjegjësojë më shumë liderët politikë për ndryshimet klimatike.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë