Dosje

Dosja e hetimeve/ Falsifikimet e testeve te Covid-19, të gjitha përgjimet që zbuluan skandalin

Prokuroria e Tiranës, ka lëshuar urdhër arrestet për 15 persona. Në materialin referues që Gazetasi.al disponon, shtetasi me iniciale  B.C , administrator i një laboratori, ka kallëzuar në policinë e Tiranës, faktin se falsifikohen nga persona të paidentifikuar fletë të analizave të testit të Covid-19 me logon e laboratorit të tij duke vendosur barkode dhe të dhëna të rreme. Për këtë fakt, administratori B.C , ka marre informacione nga individe por edhe nga policitë e vendeve të BE për shtetas shqiptar të cilat kanë udhëtuar në këto shtete duke përdorur fletë analiza me emrin e këtij laboratorit të cilat janë të fallsifikuara.

Kallezuesi thotë se ky fenomen është shumë shqetësues dhe i dëmshëm për imazhin e biznesit të tij, por edhe nga ana ekonomike dhe sa i përket faktit për njoftim nga Frontex për grupe shtetasi shqiptar të kapur me këto dokumenta (teste) të fallsifikuara.

Gjithashtu në prokurorinë e Tiranës janë referuar materiale edhe nga Komisarati i Policise Rinas edhe disa raste të tjera me teste Covid-19 të falsifikuara nga persona që kanë tentuar të udhetojnë nëpermjet aeroportit të Rinasit në vendet e BE.

Gazeta Si zbardh përgjimet :

1.M.K me nr.telefoni 06XXXXXXX e cila i dërgon Ronit një kartë identiteti me emrin Besmir Murati dhe ku i thotë se dalja i duhet për nesër mbasdite

19/06/2021, 6:59 pm - Marinela Farmanet: daljen per neser mgjes

19/06/2021, 7:00 pm - Marinela Farmanet: mfal neser masdite

19/06/2021, 7:00 pm - Marinela Farmanet: se avioni  e ka te henen mgjes

19/06/2021, 7:01 pm - Marinela Farmanet: Missed voice call

19/06/2021, 7:03 pm - Rmedia: Nesër për nesër darkë

19/06/2021, 7:13 pm - Marinela Farmanet: po

19/06/2021, 8:06 pm - Marinela Farmanet: mos ma harro

19/06/2021, 8:06 pm - Marinela Farmanet: te lutemmm

19/06/2021, 8:21 pm - Rmedia: Po nisem

19/06/2021, 9:22 pm - Marinela Farmanet: Missed voice call

19/06/2021, 9:23 pm - Marinela Farmanet: o roni te lutem

19/06/2021, 9:23 pm - Marinela Farmanet: a do vonohesh shume.

Eltjon Kola me nr telefoni 06xxxxxxku që prej datës 21 prill e në vazhdim ka biseda të vazhdueshme dhe shumë karta identiteti  të cilët kërkojnë test Covid.Në bisedën e tij të fundit me këtë shtetas në datën 20.06.2021 në orën 12:35 Roni i thotë: me 10 Euro ose 1250 copa do i bëjmë deri në fund të gushtit. Thuj 25 ose 35 euro të tjerëve ose për mik me 2500 lekë.

16/04/2021, 5:17 pm - Eltjon Kola Amc: <Media omitted>

16/04/2021, 5:17 pm - Eltjon Kola Amc: Dalja sonte ne 19:30

16/04/2021, 8:26 pm - Rmedia: Hajde

16/04/2021, 8:27 pm - Eltjon Kola Amc: A esht gati

16/04/2021, 8:28 pm - Rmedia: Po

16/04/2021, 9:27 pm - Rmedia: IKA

16/04/2021, 9:29 pm - Eltjon Kola Amc: Me thuaj kur ta lesh aty

21/04/2021, 12:24 pm - Rmedia: Të dy njësob

21/04/2021, 12:24 pm - Rmedia: Njësoj

28/04/2021, 10:56 am - Rmedia: 28 me 29 ora 14 e 30

31/05/2021, 3:42 pm - Rmedia: Ti ka pagu lekët olsi

20/06/2021, 12:00 pm - Eltjon Kola Amc: 7:40pm e Ka sot fluturimin

20/06/2021, 12:00 pm - Rmedia: Ok

20/06/2021, 12:00 pm - Rmedia: Dje darkë për sot në mjes ora 10.12

20/06/2021, 12:01 pm - Eltjon Kola Amc: Ok

20/06/2021, 12:34 pm - Eltjon Kola Amc: A u bo dak

20/06/2021, 12:35 pm - Rmedia: Po

20/06/2021, 12:35 pm - Rmedia: <Media omitted>

20/06/2021, 12:36 pm - Rmedia: Me 10 euro ose 1250 copa do i bëjmë deri ne fund gushtit. ok

20/06/2021, 12:36 pm - Rmedia: Thuji 25 ose 35 euro tjerëve

20/06/2021, 12:37 pm - Rmedia: Ose për mik me 2500 lekë.

Biseda me Agjencia Blero ku pas verifikimit nga ana jonë rezulton të jetë shtetasi Tauland Kamberi me nr telefoni 06xxxxxxx në mënyrë të vazhdueshme  pasi i dërgon kartat e identitetit i kërkon që të bëjë formularët e tamponëve.

06/05/2021, 5:48 pm - Agjencia Blerooo: Ma bej pak kto

06/05/2021, 5:49 pm - Agjencia Blerooo: Aplikim sot ne 11.00 pergjigja neser ne 10.00

06/05/2021, 6:13 pm - Rmedia: Gati

06/05/2021, 6:13 pm - Agjencia Blerooo: Ok do vij me vone

06/05/2021, 6:20 pm - Agjencia Blerooo: Ti marr une

06/05/2021, 6:25 pm - Rmedia: Ok

06/05/2021, 8:49 pm - Agjencia Blerooo: Thuj te dale mos ndalem une

25/05/2021, 3:11 pm - Agjencia Blerooo: <Media omitted>

25/05/2021, 3:11 pm - Agjencia Blerooo: Mgjes me dark

25/05/2021, 3:11 pm - Agjencia Blerooo: Sot

25/05/2021, 3:11 pm - Agjencia Blerooo: Neser niset

25/05/2021, 5:56 pm - Agjencia Blerooo: Vllai e ke bo ?

25/05/2021, 6:02 pm - Agjencia Blerooo: Missed voice call

26/05/2021, 12:00 pm - Agjencia Blerooo: Vllai mir je

26/05/2021, 12:01 pm - Rmedia: ...

26/05/2021, 12:01 pm - Rmedia: Mirë

26/05/2021, 12:01 pm - Agjencia Blerooo: Sot mgjes me dark

26/05/2021, 12:01 pm - Agjencia Blerooo: Neser nisen

26/05/2021, 3:26 pm - Agjencia Blerooo: Jane gati vllai te kaloj ?

26/05/2021, 3:27 pm - Rmedia: Po

26/05/2021, 3:28 pm - Agjencia Blerooo: Ok per 30min jam aty

27/05/2021, 7:32 pm - Agjencia Blerooo: Bisha

27/05/2021, 7:32 pm - Agjencia Blerooo: Beje cik

27/05/2021, 7:32 pm - Agjencia Blerooo: Me daten e sotme

27/05/2021, 7:32 pm - Agjencia Blerooo: Mgjes dark

27/05/2021, 7:32 pm - Agjencia Blerooo: Neser ka nisjen

27/05/2021, 7:32 pm - Rmedia: Ok

Biseda me shtetasin e regjistruar si Shkëlqim Cani me nr. telefoni 06XXXXXX ashtu si në bisedat e sipërpërmendura i dërgon foto  id dhe kohën për të cilën i duhen gati tamponët.

28/02/2021, 2:09 pm - Shkelqim Cani: e ka mor sot ne mgjes

28/02/2021, 2:09 pm - Shkelqim Cani: po ma bëj tani

28/02/2021, 2:10 pm - Shkelqim Cani: [email protected] Com

28/02/2021, 2:10 pm - Shkelqim Cani: ktu do e qosh

28/02/2021, 2:35 pm - Rmedia: Ok

28/02/2021, 2:54 pm - Shkelqim Cani: he nonoa

28/02/2021, 2:54 pm - Shkelqim Cani: u be

28/02/2021, 2:54 pm - Shkelqim Cani: apo akoma

28/02/2021, 3:09 pm - Rmedia: E KAM CU ME KOHE

28/02/2021, 3:09 pm - Rmedia: NA TA COJ DHE KETU

28/02/2021, 3:09 pm - Rmedia: <Media omitted>

01/03/2021, 1:43 pm - Shkelqim Cani: do kaloj neser se jam ne pun sot gjith diten

01/03/2021, 2:40 pm - Rmedia: Ok

06/03/2021, 3:55 pm - Shkelqim Cani: je ne pun neser

06/03/2021, 3:59 pm - Rmedia: Po

06/03/2021, 3:59 pm - Rmedia: Edhe sot

06/03/2021, 4:00 pm - Shkelqim Cani: ok po kaloj pak tani

13/03/2021, 2:24 pm - Shkelqim Cani: <Media omitted>

13/03/2021, 2:24 pm - Shkelqim Cani: e ka mor sot ne dark

13/03/2021, 2:24 pm - Shkelqim Cani: do kaloj pastaj

13/03/2021, 2:26 pm - Shkelqim Cani: reth 1 or  do kaloj

13/03/2021, 2:32 pm - Shkelqim Cani: ?

13/03/2021, 2:34 pm - Shkelqim Cani: Missed voice call

13/03/2021, 2:34 pm - Shkelqim Cani: Missed voice call

13/03/2021, 2:35 pm - Shkelqim Cani: mos je ne gjum mor burr

13/03/2021, 2:50 pm - Rmedia: Hahahah

13/03/2021, 2:50 pm - Rmedia: Hajde

Biseda të tjera ka dhe me shtetasin e quajtur Thoma Thomagjini me nr telefoni 06xxxxxx  ku dhe ky shtetas ashtu si në bisedat e sipërpërmenduara mbasi i dërgon kartën e identitetit dhe orarin i thotë ti bëjë gati , duke i dhënë orarin e nisjes .

01/05/2021, 3:54 pm - Thoma Thomagjini: Ku je

01/05/2021, 3:54 pm - Thoma Thomagjini: Missed voice call

01/05/2021, 3:56 pm - Thoma Thomagjini: Missed voice call

01/05/2021, 4:03 pm - Thoma Thomagjini: Missed voice call

02/05/2021, 7:24 pm - Thoma Thomagjini: Missed voice call

02/05/2021, 8:10 pm - Rmedia: Ku je

02/05/2021, 8:10 pm - Thoma Thomagjini: <Media omitted>

02/05/2021, 8:10 pm - Thoma Thomagjini: 🤣

02/05/2021, 8:10 pm - Rmedia: E vjetër kjo

02/05/2021, 8:11 pm - Thoma Thomagjini: Tak me von

02/05/2021, 8:43 pm - Thoma Thomagjini: Hajde

02/05/2021, 8:57 pm - Rmedia: Ku

02/05/2021, 8:58 pm - Thoma Thomagjini: Krqz

02/05/2021, 8:58 pm - Thoma Thomagjini: Sh bashk

02/05/2021, 8:58 pm - Thoma Thomagjini: Missed voice call

02/05/2021, 8:58 pm - Thoma Thomagjini: Missed voice call

02/05/2021, 8:59 pm - Thoma Thomagjini: Missed voice call

02/05/2021, 8:59 pm - Rmedia: Ok

02/05/2021, 8:59 pm - Thoma Thomagjini: Per sa

02/05/2021, 10:32 pm - Thoma Thomagjini: Ma shif

02/05/2021, 10:32 pm - Thoma Thomagjini: Ijer

02/05/2021, 10:32 pm - Thoma Thomagjini: Patronazisz

02/05/2021, 10:32 pm - Thoma Thomagjini: Me

02/05/2021, 10:32 pm - Thoma Thomagjini: A del mo

02/05/2021, 10:32 pm - Thoma Thomagjini: Sistem

03/05/2021, 3:27 pm - Thoma Thomagjini: Ku je m

03/05/2021, 3:27 pm - Thoma Thomagjini: O jari

03/05/2021, 4:59 pm - Rmedia: Ku je me

03/05/2021, 4:59 pm - Thoma Thomagjini: Ca do

03/05/2021, 5:00 pm - Thoma Thomagjini: Missed voice call

07/05/2021, 1:12 pm - Thoma Thomagjini: O ron

07/05/2021, 1:13 pm - Thoma Thomagjini: <Media omitted>

07/05/2021, 1:13 pm - Thoma Thomagjini: <Media omitted>

07/05/2021, 1:13 pm - Thoma Thomagjini: <Media omitted>

07/05/2021, 1:15 pm - Thoma Thomagjini: E kan ne 3 nisjen

07/05/2021, 1:16 pm - Thoma Thomagjini: Mos mi vono

07/05/2021, 1:17 pm - Thoma Thomagjini: Se mi coi ajo shoqja

07/05/2021, 1:17 pm - Thoma Thomagjini: Atje

07/05/2021, 1:20 pm - Thoma Thomagjini: ???

07/05/2021, 1:22 pm - Thoma Thomagjini: Per sa bohen???

07/05/2021, 1:22 pm - Rmedia: 7 min

07/05/2021, 1:22 pm - Thoma Thomagjini: Mos i von ee

07/05/2021, 1:24 pm - Thoma Thomagjini: Ej coja pak me email direkt se sdi me ja cu pz

07/05/2021, 1:24 pm - Thoma Thomagjini: Ta coj email

07/05/2021, 1:25 pm - Thoma Thomagjini: [email protected]

07/05/2021, 1:25 pm - Thoma Thomagjini: Coja ktu mos e vrit trunin se jam un garant

07/05/2021, 1:25 pm - Thoma Thomagjini: Vec ti marojm pun

07/05/2021, 1:30 pm - Thoma Thomagjini: ??

07/05/2021, 1:33 pm - Thoma Thomagjini: ?

07/05/2021, 1:33 pm - Thoma Thomagjini: A je ne dyqon

07/05/2021, 1:33 pm - Rmedia: <Media omitted>

07/05/2021, 1:33 pm - Rmedia: <Media omitted>

07/05/2021, 1:33 pm - Rmedia: <Media omitted>

07/05/2021, 1:34 pm - Thoma Thomagjini: Po pse sja cove email

07/05/2021, 1:37 pm - Rmedia: JA COVA

07/05/2021, 1:37 pm - Rmedia: ME ADRESE TJETER

07/05/2021, 1:37 pm - Rmedia: MIMOZA LUGJA

07/05/2021, 1:37 pm - Thoma Thomagjini: Ok

07/05/2021, 1:37 pm - Thoma Thomagjini: I ke dhe ne email

07/05/2021, 1:37 pm - Thoma Thomagjini: Okok

07/05/2021, 1:37 pm - Thoma Thomagjini: I ke dhe ne email

07/05/2021, 1:37 pm - Thoma Thomagjini: Okok

07/05/2021, 1:37 pm - Rmedia: PO

07/05/2021, 1:38 pm - Rmedia: me [email protected]

07/05/2021, 2:42 pm - Thoma Thomagjini: Je gjigand i tallavas

07/05/2021, 2:42 pm - Rmedia: Ku je

07/05/2021, 2:42 pm - Thoma Thomagjini: <Media omitted>

07/05/2021, 2:42 pm - Thoma Thomagjini: Tu ly

07/05/2021, 2:42 pm - Thoma Thomagjini: Tak m von

07/05/2021, 6:37 pm - Thoma Thomagjini: Missed voice call

09/05/2021, 4:24 pm - Thoma Thomagjini: Ku je

09/05/2021, 4:25 pm - Rmedia: Ogi

09/05/2021, 4:26 pm - Thoma Thomagjini: <Media omitted>

09/05/2021, 4:26 pm - Rmedia: Pjesa para

09/05/2021, 4:27 pm - Rmedia: Se ka nr e kartës

09/05/2021, 4:27 pm - Thoma Thomagjini: <Media omitted>

09/05/2021, 4:27 pm - Rmedia: Me genius

09/05/2021, 4:27 pm - Rmedia: Apo alnet

09/05/2021, 4:27 pm - Thoma Thomagjini: Po si e pra

09/05/2021, 4:27 pm - Thoma Thomagjini: Para

09/05/2021, 4:27 pm - Thoma Thomagjini: Alnet

09/05/2021, 4:27 pm - Rmedia: Ok

09/05/2021, 4:27 pm - Rmedia: Pdf

09/05/2021, 4:28 pm - Thoma Thomagjini: Ok

09/05/2021, 4:28 pm - Thoma Thomagjini: <Media omitted>

09/05/2021, 4:29 pm - Thoma Thomagjini: I dashka shum shpejt kjo

09/05/2021, 4:29 pm - Thoma Thomagjini: Vl

09/05/2021, 4:29 pm - Rmedia: Kur dalja

09/05/2021, 4:29 pm - Rmedia: Po i bëj

Shtetasi i shënuar si Eni Travel me nr telefoni 06xxxxxxi quajtur Xhoni ashtu si në bisedat e sipërpërmenduar i dërgon vazhdimisht foto id dhe mesazhe për tampona dhe tamponat kryesisht janë të Laboratorit X.

08/05/2021, 6:09 pm - Rmedia: Dalja tani?

08/05/2021, 6:18 pm - Eni Travel Xhoni 2: Po

08/05/2021, 6:19 pm - Eni Travel Xhoni 2: O vlla po se pate ber

08/05/2021, 6:19 pm - Eni Travel Xhoni 2: Vetem kte burrin bo

08/05/2021, 6:19 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se jan me pashaporte

08/05/2021, 6:19 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se su dashka

08/05/2021, 6:19 pm - Eni Travel Xhoni 2: Per kto vec me.letra

08/05/2021, 6:19 pm - Rmedia: Kë do

08/05/2021, 6:19 pm - Rmedia: Se i bona

08/05/2021, 6:19 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ate burrin

08/05/2021, 6:19 pm - Eni Travel Xhoni 2: Naim hyseni

08/05/2021, 6:19 pm - Eni Travel Xhoni 2: Vetem

08/05/2021, 6:20 pm - Eni Travel Xhoni 2: Taksirat

08/05/2021, 6:20 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se sja kerkojne ktyre

08/05/2021, 6:20 pm - Rmedia: 13 copë

08/05/2021, 6:23 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ok

08/05/2021, 6:24 pm - Rmedia: Ta fshij

08/05/2021, 9:16 pm - Rmedia: 15 COPE

08/05/2021, 9:16 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ok

08/05/2021, 9:16 pm - Eni Travel Xhoni 2: Fshij

08/05/2021, 9:16 pm - Rmedia: OK

09/05/2021, 5:46 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ma.bo tani

09/05/2021, 5:52 pm - Eni Travel Xhoni 2: Missed voice call

09/05/2021, 5:54 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ma bo pak tani

09/05/2021, 5:54 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se e kam me shpejt

09/05/2021, 5:54 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ma nis

09/05/2021, 5:54 pm - Rmedia: 1 min

09/05/2021, 5:58 pm - Eni Travel Xhoni 2: Nise shpejt

09/05/2021, 5:58 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se iku

09/05/2021, 5:58 pm - Eni Travel Xhoni 2: Trageti

09/05/2021, 6:00 pm - Rmedia: 17 copë

09/05/2021, 6:00 pm - Eni Travel Xhoni 2: Fshij

15/05/2021, 5:47 pm - Eni Travel Xhoni 2: Mi nis pak tko

15/05/2021, 6:02 pm - Eni Travel Xhoni 2: Nisi

15/05/2021, 6:07 pm - Rmedia: <Media omitted>

15/05/2021, 7:58 pm - Eni Travel Xhoni 2: Missed voice call

15/05/2021, 8:05 pm - Rmedia: 28 copë

15/05/2021, 8:12 pm - Eni Travel Xhoni 2: Fshij

15/05/2021, 8:59 pm - Rmedia: Mi ço

19/05/2021, 5:56 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

19/05/2021, 5:56 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ma.nis pak

19/05/2021, 6:18 pm - Eni Travel Xhoni 2: ??

19/05/2021, 6:18 pm - Eni Travel Xhoni 2: Nise

19/05/2021, 8:35 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

19/05/2021, 8:40 pm - Eni Travel Xhoni 2: Nise

19/05/2021, 8:43 pm - Eni Travel Xhoni 2: ??

19/05/2021, 8:43 pm - Eni Travel Xhoni 2: Nise

19/05/2021, 8:44 pm - Rmedia: Nr kartës

19/05/2021, 8:44 pm - Rmedia: E ka para

19/05/2021, 8:46 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

19/05/2021, 8:48 pm - Rmedia: Po

19/05/2021, 8:49 pm - Eni Travel Xhoni 2: ??

19/05/2021, 8:50 pm - Eni Travel Xhoni 2: ??

19/05/2021, 8:50 pm - Eni Travel Xhoni 2: Nise

19/05/2021, 8:51 pm - Rmedia: PO

19/05/2021, 8:51 pm - Rmedia: 1 SEK FIKS

19/05/2021, 8:53 pm - Eni Travel Xhoni 2: ???

19/05/2021, 8:53 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se nuk pret puna

19/05/2021, 8:53 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ma.nis tani

19/05/2021, 8:53 pm - Rmedia: <Media omitted>

20/05/2021, 7:31 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

20/05/2021, 7:31 pm - Eni Travel Xhoni 2: Nise

28/05/2021, 5:56 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

28/05/2021, 5:56 pm - Eni Travel Xhoni 2: Mq nis pak

28/05/2021, 6:29 pm - Eni Travel Xhoni 2: Nise

28/05/2021, 6:35 pm - Rmedia: <Media omitted>

28/05/2021, 6:58 pm - Eni Travel Xhoni 2: O vlla

28/05/2021, 7:00 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

28/05/2021, 7:00 pm - Eni Travel Xhoni 2: Vej cfshij

28/05/2021, 7:03 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ve mos ma vono

28/05/2021, 7:05 pm - Eni Travel Xhoni 2: ???

28/05/2021, 7:05 pm - Rmedia: Ok

28/05/2021, 7:06 pm - Rmedia: 1 sek

28/05/2021, 7:09 pm - Eni Travel Xhoni 2: ***

28/05/2021, 7:09 pm - Rmedia: <Media omitted>

28/05/2021, 7:11 pm - Rmedia: 5 COPE

30/05/2021, 5:00 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

30/05/2021, 5:17 pm - Eni Travel Xhoni 2: Boje po per sot

30/05/2021, 5:18 pm - Eni Travel Xhoni 2: Sot per sot

30/05/2021, 5:37 pm - Rmedia: ...

30/05/2021, 5:39 pm - Rmedia: <Media omitted>

30/05/2021, 5:39 pm - Rmedia: OK

30/05/2021, 5:39 pm - Rmedia: BERA DY TJERA

30/05/2021, 5:39 pm - Rmedia: PRANDAJ

30/05/2021, 5:40 pm - Eni Travel Xhoni 2: Po pse se bere.sot prt so

30/05/2021, 5:40 pm - Eni Travel Xhoni 2: Sot

30/05/2021, 5:40 pm - Eni Travel Xhoni 2: Fshike

30/05/2021, 5:40 pm - Rmedia: E KE 72 ORE

30/05/2021, 5:40 pm - Rmedia: PA MERAK

30/05/2021, 5:40 pm - Rmedia: DO TA NDERROJ?

30/05/2021, 5:40 pm - Eni Travel Xhoni 2: Jo

30/05/2021, 5:40 pm - Eni Travel Xhoni 2: Leje

30/05/2021, 5:40 pm - Rmedia: OK

30/05/2021, 5:40 pm - Eni Travel Xhoni 2: Vec fshij

30/05/2021, 5:40 pm - Rmedia: 6 COPE

30/05/2021, 5:40 pm - Eni Travel Xhoni 2: Kut te them beje sot per sot

30/05/2021, 5:41 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se kam hall se fiksohen

30/05/2021, 5:41 pm - Rmedia: AHA

30/05/2021, 5:41 pm - Rmedia: OK

03/06/2021, 2:52 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

03/06/2021, 2:52 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

03/06/2021, 2:53 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

03/06/2021, 3:25 pm - Rmedia: <Media omitted>

03/06/2021, 3:25 pm - Rmedia: <Media omitted>

03/06/2021, 3:25 pm - Rmedia: <Media omitted>

03/06/2021, 3:25 pm - Rmedia: <Media omitted>

03/06/2021, 3:25 pm - Rmedia: Me 800 të reja copa

03/06/2021, 3:26 pm - Rmedia: 10 copë gjithsej

03/06/2021, 3:47 pm - Eni Travel Xhoni 2: 5 ishin

03/06/2021, 3:47 pm - Eni Travel Xhoni 2: Bohet 9

03/06/2021, 3:52 pm - Rmedia: Hahajaja

03/06/2021, 3:53 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

03/06/2021, 3:54 pm - Eni Travel Xhoni 2: Mbaroj me 7  se kam shum

03/06/2021, 3:54 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se dhe un lir i jap

03/06/2021, 4:21 pm - Eni Travel Xhoni 2: Fshij

03/06/2021, 4:30 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

03/06/2021, 4:30 pm - Eni Travel Xhoni 2: Mq nis dhe kte

03/06/2021, 4:57 pm - Rmedia: <Media omitted>

03/06/2021, 4:57 pm - Rmedia: 10 copë

03/06/2021, 5:41 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

03/06/2021, 5:41 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

03/06/2021, 6:13 pm - Eni Travel Xhoni 2: Nisi

03/06/2021, 6:13 pm - Eni Travel Xhoni 2: ...

03/06/2021, 6:13 pm - Rmedia: Ok

03/06/2021, 6:15 pm - Rmedia: <Media omitted>

03/06/2021, 6:15 pm - Rmedia: <Media omitted>

03/06/2021, 6:15 pm - Rmedia: 12 copë

03/06/2021, 7:24 pm - Eni Travel Xhoni 2: <Media omitted>

03/06/2021, 7:56 pm - Eni Travel Xhoni 2: Jo iqe kte vlla

03/06/2021, 7:56 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se iku

03/06/2021, 7:56 pm - Rmedia: Ok

03/06/2021, 7:59 pm - Rmedia: Nqs ikin më thuaj të paktën.

03/06/2021, 8:02 pm - Eni Travel Xhoni 2: Ngaqe e hoqa direkt

03/06/2021, 8:02 pm - Eni Travel Xhoni 2: Vlla

03/06/2021, 8:02 pm - Eni Travel Xhoni 2: Prandaj

03/06/2021, 8:02 pm - Eni Travel Xhoni 2: Se mendova

03/06/2021, 8:03 pm - Rmedia: Ok

03/06/2021, 8:03 pm - Eni Travel Xhoni 2: Jan hap 7 lab ktu na mbyten duke ul cmimet u bo sallate

12/06/2021, 6:13 pm - Rmedia: 20 copë


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë