Arredim

Disa ide brilante si ta shnëdrroni dhomën tuaj të gjumit në ambient të rehatshëm

Dhoma e fjetjes është vendi për pushim – një vend ku ne dëshirojmë të qëndrojmë në shtratin tonë të ngrohtë pak më gjatë në mëngjes dhe të relaksohemi në mbrëmje.

Në fakt, ju nuk duhet të keni domosdoshmërisht shumë hapësirë për të krijuar një atmosferë të veçantë dhe shumë të këndshme në dhomën e gjumit sepse ajo çfarë ju duhet është pak imagjinatë dhe kreativitet.

Disa këshilla të thjeshta mund t’iu ndihmojnë që edhe dhoma e fjetjes me hapësirën të vogël të jetë vendi më i mirë në shtëpi!

Më poshtë po ju sjellim disa ide që do t’iu ndihmojnë që dhoma juaj e gjumit të jetë “oaza” dhe vendi që mban “vulën” tuaj.

Jastëkë dhe mbulesë me shumë ngjyra

Mbulesa të rehatshme të shtratit

Llampa të integruara

Një pikturë e bukur

Sigurohuni që dritaret e dhomës të jenë të mëdha

Vendosni pasqyra në dhomë

Vendosni edhe tavolina dhe rafte anash shtratit

Kushtoni rëndësi ngjyrave

Vendosni rafte librash

Mos i harroni perdet

Kujdesuni që “koka” e krevatit të jetë e këndshme


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë