Jete & Stil

Dikur i blinim me çmim modest, por shihni sa kushtojnë tani

Të gjithë i kemi veshur të paktën një herë gjatë fëmijërisë tonë,  sandalet plastike  që  shihni në foto.

Por ndonëse dikur këto sandale i blinim me çmim modest, tani jo më.

Shtëpitë e mëdha të modës rikthejnë herë pas here modën e viteve të kaluara. Të njëjtën gjë ka bërë Gucci dhe firmat e tjera me sandalet e dikurshme, të cilat po i shikojmë gjithmonë e më shumë të veshura nga blogeret.

Gucci i ka risjellë në modë këto sandale, të cilat mund t`i bëni tuajat për një vlerë prej 500 dollarësh. E pabesueshme, apo jo?

 

Më Shumë