Makina

Chevrolet Corvette ZR1 vjen me një risi të veçantë

Kush pëlqen makinat e fuqishme, Hennessey Performance është ajo që përmbush këtë kërkesë.

Kjo kompani është e njohur për modifikimet e shumta, si rasti i rritjes që i ka bërë një Chevrolet Corvette, prej 775 kuaj fuqi, në 1,000 njësi të përgjithshme. Në këtë formë, kjo makinë mund të arrijë shpejtësinë prej zero deri në 100 kilometra në orë, për 2.3 sekonda.

Ky ndryshim i përket të kaluarës, meqë modifikimi që ka bërë në një Corvette ZR1. Kjo makinë që prodhonte 1,000 kuaj fuqi, tani është modifikuar që të nxjerrë 1,200 njësi, nga motori me 6.2.
Chevrolet Corvette ZR1, ka disa ndryshime tek sistemi i punës si dhe i është rritur aerodinamika në masë të madhe.

 

Më Shumë