Motosport

F1, Mercedes udhëheq betejën kundër FIA-s dhe Ferrarit

14:59 - 4 Mars

Përveç koronavirusit, ‘bomba’ e fundit ka goditur plotësisht FIA-n e Ferrari. Në një deklaratë të përbashkët të nënshkruar nga shtatë nga 10 skuadrat e F1, të udhëhequra nga Mercedes, akuzohet Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit…