Hyr

Ekskluzive

SMS kërcënuese për dosjen e tokave? Oficeri i policisë: Kam parë njerëz me kapuça të zinj rreth banesës

09:26 - 6 Qershor

Policia e Shtetit po heton mbi denoncimin e një oficeri të policisë gjyqësore, i angazhuar pranë Prokurorisë së Tiranës, i cili ndihet i rrezikuar nga persona ende të pazbuluar dhe të paidentifikuar. Por sipas…