Mendim

Jo zoti Ambasador, Kosova nuk është Krimea (dhe as Serbia)

10:06 - 14 Qershor

Nga Xhuliana Toci- Më 17 shkurt të 2008-ës pjesa më e madhe e botës (109 shtete) vendosën se Kosova duhet të shpallej zyrtarsisht një shtet i pavarur, pavarësisht notave të ashpra të protestës nga…

Si krijohet një narko-shtet?

15:26 - 7 Qershor