Mendim

Papa Françesku: Pandemia po tregon kufijtë e ekonomisë së tregut

15:06 - 5 Tetor

Papa Françesku ofroi recetën e tij për një mori “plagësh” që sipas tij po godasin shoqëritë në të gjithë botën, përfshirë varfërinë, terrorizmin dhe racizmin, në një dokument të madh të shkruar në hijen…

Kush kujdeset për të varfrit?

11:19 - 30 Shtator