Mendim

Lukashenko dhe Erdogan po “tallen” me BE-në!

14:33 - 23 Shtator

Nga "Bloomberg"- Bashkimi Europian është fuqia më e madhe ekonomike në botë pas SHBA-ve. Por, gjithashtu ai është një dëshmi se fuqia ekonomike nuk është gjithçka në diplomacinë botërore. Nuk është çudi që autokratët…

Bomba në mikrofon

12:57 - 13 Shtator