Hyr
Anija italiane e mbytur në Sarandë Anija italiane e mbytur në Sarandë

Mendim

Ku është gjendur multiplikatori 4 herë i rritjes së çmimit të energjisë ?

11:40 - 25 Shtator

Nga Irena Beqiraj - Padyshim, multiplikatori 4 herë diku është gjendur, dhe arsyetimi duhet kërkuar tek çmimet e eksportit të energjisë elektrike. Shqipëria në 6 mujor prodhoi 86 % të konsumit total (me gjithë…

Para pa punuar më shumë?!

12:45 - 21 Shtator