Hyr

Media Galeri

‘Shtrati i lojërave’ që përfshin çdo gjë që duhet për një videolojë

14:46 - 27 Nëntor

Për shumë lojtarë të zjarrtë, ideja e një maratonë lojërash 12-orëshe tingëllon si parajsë. Tani, këto seanca të zgjatura mund të kryhen nga komoditeti i shtratit, falë shtratit të ri të lojërave. Dreams dhe…

Vjeshta është këtu!

12:20 - 26 Nëntor