Hyr

Media Galeri

Kur acari dhe mjegulla ofrojnë një peizazh mahnitës

16:01 - 11 Qershor

Acar dhe mjegull në agim. Shijoni peisazhin e shkëputur në pjesën veriore të Yorkshire në Britaninë e Madhe...  

Ushqime në forma kafshësh

14:27 - 11 Qershor

Eklipsi diellor në fotografi

12:28 - 11 Qershor

Radhë për një burger BTS

10:39 - 10 Qershor