Mes qeverisë dhe presidentit vijon lufta për dekretin e anulimit të zgjedhjeve të 30 qershorit dhe përgatitjes së zgjedhjeve. Bashkitë e djathta kanë vijuar që të kërkojnë largimin e KZAZ-ve nga ambientet shtetërore dhe madje kjo është shoqëruar me tensione mes mbështetësve të opozitës dhe policisë.Në Bashkinë...