Keshilla

Keni pika kafe në fytyrë ose në trup? Ja nga se shkaktohen

14:29 - 11 Tetor

Shpesh herë disa njerëzve ju shfaqen njolla të kafe në pjesë të ndryshme të trupit, veçanërisht në pjesën e fytyrës dhe të gjoksit. Faktorët që shkaktojnë këtë gjendje të lëkurës, të cilët mjekët e…