Jete & Stil

Buqeta e nuseve me një lule, stil dhe elegancë

Detajet i kompletojnë momentet tuaja të veçanta, e sidomos kur bëhet fjalë për ditën me të bukur të jetës tuaj, siç është dasma.

Shqetësimi vajzave  të cilat përgatitën për ceremoninë martesore,janë të shumta, si psh; fustani, flokët , make-up,torta, arredimi , të ftuarit, ushqimi, deri tek buqeta e luleve që ata do të mbajnë gjatë ceremonisë.

E  nëse deri më tani, kemi parë buqeta , që përbehej nga shumë lule, tashmë  vjen një trend i ri, që me siguri do t’ju pëlqejë, dhe mbi të gjitha përcjell shumë stil dhe elegancë.

Një buqetë me një lule, ky është një stil minimalist dhe që do t’iu kursejë  edhe para.

 E vetmja gjë që duhet të zgjidhni është madhësia e lules.

PROTEA

MAGNOLIA

TRËNDAFIL

DAHLIA


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë