Makina

Audi do të sjellë modelin A6

Audi do të sjellë modelin A6 Allroad, që është i fuqishëm, me nivel të lartë luksi dhe teknologji moderne.

“Po e shihni Audi A6 Allroad, këtu fillon aventura” është thënë në raportin, ku konfirmohej lançimi i këtij modeli për të gjitha terrenet, në një të ardhme të afërt. Data se kur do të prezantohet, apo çmimet që do t’i ketë ky model i vitit 2020, nuk janë bërë të ditura ndërsa në ueb-faqen e Audi, është lënë mundësia e para porosisë.
Sipas të gjitha gjasave, Audi A6 Allroad do ta ketë motorin 3.0 litra që prodhon 335 kuaj fuqi, të përdorur nga A6 sedan


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë