Vizatimore

Artisti që kthen fotot e yjeve në personazhe filmash të animuar

Karikaturat shpesh bëhen në mënyrë groteske dhe të ekzagjeruara me qëllim që të tallemi me burimin e tyre, por jo nëse bëhet fjalë për karikaturat që realizon artisti austriak, Xi Ding, i cili ka zhvilluar stilin e tij si një artist, duke kombinuar portretin dhe duke kthyer fotot e personazheve të famshëm, në personazhe filmikë.

Dhe vizatimet e tij gjithmonë duken shumë simpatike, tërheqëse dhe të pëlqyeshme, duke zbuluar tiparet e këtyre njerëzve që ne nuk i kemi vënë re më parë.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë