Drejtësia

Alaudin Malaj denoncon ish kolegun gjyqtar: Ka rrezik që ish-gruaja të zhdukë pasurinë e përbashkët

Alaudin Malaj dha dorëheqjen nga sistemi pothuajse tetë muaj më parë, por telashet nuk i janë ndarë që nga ajo kohë. Një ndër to, jo vetëm mosmarrëveshjet me bashkëshorten, por edhe me ish-kolegët. Dhe pikërisht për këto konflikte që kanë përfunduar në derë të Gjykatës Civile.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë