Media Galeri

4 ditë pasi vendosën pemën e Krishtlindjes, familja gjen të fshehur në degë një… buf

Një familje ka gjetur në degët e pemës së Krishtlindjes një buf të vogël, 4 ditë pasi e kishin vendosur. Familja tha për BBC se nuk e kanë vënë re bufin as kur kanë rregulluar pemën ndërkohë që në asnjë moment nuk është dëgjuar në shtëpi asnjë zhurmë që mund të vinte  nga bufi.

Vetëm kur kanë vënë re degët e pemës të lëvizin, familja ka kontrolluar ku dhe gjetën bufin e fshehur.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë