Jete & Stil

“50 xhevahirët e Wellsit Jugor”, libri udhëzues për të gjithë vizitorët

Bukuritë e disa zonave të panjohura për turistët, por edhe për vetë britanikët janë sjellë në librin guidë të Geoff Brookes “50 xhevahirët e Wellsit Jugor”. Në librin e tij autori përmes fotografive ka përcjellë që nga bukuritë e shkëmbinjve, muzeve, kështjellave misterioze dhe plazheve të mrekullueshme, që e bëjnë kaq të vecantë këtë vend.

Katedralja e Saint Davidit ne Wells
Plazhi Abereiddy ne Wells
Keshtjella Pembroke, ne Wellsin Jugor
Laguna Blu e Abereiddit në Parkun Kombëtar të Bregut të Pembrokeshir në Wells

Libri con lexuesin në një udhëtim interesant nga fshatra të përgjumur me pamje spektakolare dhe në shumë vende të bukura me rëndësi historike në Wells. Lexojeni dhe mos harroni të vizitoni këtë vend me bukuri mahnitëse. 

What Is Universal Way To Get Prescription Drugs And Get To Know More About Health


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë