Ka ndodhur

Zjarr në Kadastrën e Durrësit të zhvendosur pranë Rinasit

Mesditën e sëpremtes është përsfhirë nga zjarri salla e serverëve në Kadastrën e Durrësit, e cila ndodhet pranë "Tirana Business Park" në Rinas. Nuk dihet ende nëse ka persona të lënduar nga zjarri dhe shkaku i rënies.

Kadastra e Durrësit është zhvendosur në Prezë të Tiranës, së bashku me agjencitë e Tiranës, Krujës dhe Kavajës më 12 korrik.

Kadastra e Durrësit ishte e vendosur në pronën e saj pranë një qendre tregtare, në lagjen 4 të qytetit, të ndërtuar në ish-ambientet e Fermentimit të duhanit , ndërsa është zhvendosur në ambiente me qira, në bazë të një vendimi të Bordit Drejtues të ASHK-së.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë