Ngjarje

Zgjedhjet për Kongresin, radhë të gjata në qendrat e votimit në SHBA

Radhë të gjata janë formuar në qendrat e votimit në SHBA, të cilat janë hapur në mëngjes, ku qytetarët do të votojnë për zgjedhjet e Kongresit, ose të mes mandatit.

Pavarësisht nga koha e keqe, që ka përfshirë para së gjithash bregun perëndimor të SHBA-ve, është parashikuar një prezencë rekord e votuesve pas numrit të lartë të zgjedhësve që kanë marrë pjesë në votimin e parakohshëm, i barabartë me 36 milionë persona.

Shtypi amerikan shkruan se Donald Trump do t’i ndjekë zgjedhjet e “Midterm” nga “ëar room”, me stafin e tij politik që e ka vendosur në ‘east Ëing’. Lajmi bëhet i ditur nga CNN, i cili i referohet një drejtuesi të lartë në Shtëpinë e Bardhë.

Presidenti do të informohet në çdo mmeent mbi ecurinë e votimeve dhe më pas të rezultateve.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë