Shendet

Video 3D-Shikoni si i dëmton koronavirusi mushkëritë e një personi

Spitali George Washington në SHBA ishte i pari në këtë shtet që përdori teknologjinë virtuale të Skenarit Kirurgjik për pacientët me mushkëri. Realiteti pulmonar tani është duke u përdorur për të vlerësuar pacientët me COVID-19 të përparuar.

Dr Keith Mortman, Shefi i Divizionit të Kirurgjisë Torakale në Spitalin GW ka folur mbi episodin e fundit të GW Hospital Healthcast duke treguar një vështrim të parë më parë se çfarë mund të bëjë COVID-19 te mushkëritë e një pacienti.

Spitali Universitar George Washington përdor teknologji virtuale 360 gradë për të treguar dëmin e bërë në mushkëri të një pacienti COVID-19. Ai tregon një kontrast të ashpër midis indit jonormal të mushkërive të infektuar nga virusi dhe indit më të shëndetshëm të mushkërive ngjitur.

Më Shumë