Mode

Trendi i 2024? Fundet e tylit

Pasarelat e pranverë/verë 2024 na treguan se trendi i këtij viti do të jenë fundet e tylit. Delikate dhe sensuale, materiali tyl mund të jetë një kombinim i mirë edhe për veshje të sofistikuara. Përveçse në pasarela, fundet e tylit janë bërë virale edhe në rrjetin TikTok, që është një tjetër burim trendesh./Vogue


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë