Mode

Trendet e reja të modës që do të shihni sezonin e ardhshëm

Sapo ndryshon sezoni të gjithëve na pëlqen të eksplorojmë me trendet e reja të veshjeve.

Pak kohë më parë Javët e Modës na zbuluan koleksionet e stilistëve të njohur dhe trendet e Vjeshtë 2019. Harper Bazaar ka mbledhur trendet që do të bëjnë modën sezonin e ardhshëm:

 

Më Shumë