Arredim

Trendet e arredimit 2023: Minimalizmi ikën, rikthehet nostalgjia

Minimalizmi po del dhe nostalgjia po hy. Ekspertët parashikojnë se ne do të zhbllokojmë kujtimet e fëmijërisë në shtëpitë tona dhe do të kthejmë pjesëza nga jetesa me gjyshërit.

Në një vit ku kemi shijuar pafund lirinë dhe euforinë, etja për komoditetin në shtëpi qëndron ende. Brezi i Gen Z, po merr sugjerime stili nga trendet në TikTok dhe Instagram.

Megjithatë, vitin e ardhshëm, investimet dhe përditësimet tona në shtëpi do të jenë pak më të zhytura në mendime sesa një lyerje me bojë të freskët. Katër nga firmat më të mira të Australisë për dizajnin e brendshëm/dyqanet e pajisjeve shtëpiake i thanë Harper's BAZAAR se foletë tona do të frymëzohen nga disa shtylla kyçe – duke përfshirë një vlerësim të botës së gjerë, trashëgimive familjare dhe personaliteteve tona. Nëse mund ta mbani zemrën “në mëngë”, sigurisht që mund të flini edhe mbi të.

ALEXANDER & CO., YSG Studio, McMullin & bashkë. dhe Coco Republic na kanë ofruar të gjithë parashikimet e tyre të dizajnit të brendshëm për vitin 2023 - për t'ju ndihmuar të kuroni shtëpinë tuaj sipas modeleve të fundit.

"Shtëpia është vendi më i rëndësishëm për shumicën e njerëzve, një vend i përjetshëm lidhjeje, sigurie, rehatie dhe shprehjeje," tha Anthony Spon-Smith, Drejtor Kreativ i Coco Republic.

“Një shtëpi duhet të pasqyrojë personalitetin, kulturën dhe veçantinë tuaj.  Që nga xhinglat e vogla që keni mbledhur gjatë udhëtimeve tuaja, tek trashëgimitë familjare të ndërthurura me modernen, "tha Alice McMullin, Drejtoreshë Kreative dhe Themeluese e McMullin & co.

“Nocionet e kënaqjes dhe arratisjes po ndikojnë tek unë. Unë jam vërtet i tërhequr nga materialet që aktivizojnë shqisat, "tha Yasmine Saleh Ghoniem, Themeluesja e YSG STUDIO.

“Është një ndryshim perceptues, shtëpia nuk është më një bunker aq sa është një oaz,” tha ALEXANDER & CO.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë