Mode

Stili nuk njeh moshë

Mosha nuk ka kufij kur bëhet fjalë për tu dukur bukur dhe një çift elegant nga Berlini e konfirmon fort këtë. Edhe në vitet e tyre të arta, Britt Kanja dhe Günther Krabbenhöft tërheqin vëmendjen e të gjithëve me veshjet e tyre plot stil dhe të denjë për të qenë pjesë e pallatit mbretëror.
Këtu keni disa fotografi të tyre që e dëshmojnë këtë.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë