Arredim

Si të zgjidhni ngjyrën e duhur për muret e shtëpisë

Ambienti në të cilin jetojmë është gjithmonë një vend pushimi dhe qetësie ku në ‘fshihemi” pas një dite të lodhur dhe të ngarkuar.

Veç mobilimit që çdo kush i kushton rëndësi hapësirës së banesës, aq e rëndësishme është edhe  ngjyra e mureve të shtëpisë.
Por çfarë ngjyrash duhet të zgjidhni që të bëni që dhomat tuaja të duken sa më komode dhe një ambient qetësues?

Zakonisht preferohen ngjyra neutrale, në mënyrë që të jemi në gjendje të luajmë me pëlhurat dhe mobilet, për të pasur mundësi t’i japësh një rifreskim shtëpisë me një buxhet të vogël, por kush tha se nuk mund të guxojmë? Prandaj ja ku i keni disa sugjerime.

Më Shumë